23/12/11

Notícies locals


Elízabeth Morales García
lliura paquets d'aliments del programa
"Comparteix el teu sopar de Nadal" a 10 mil famílies






Font: web Ajuntament de Xalapa de Enríquez
Divendres 23 de desembre de 2011 .

Ajudar a les persones que més ho necessiten i aconseguir governar Xalapa del costat de la gent, ha estat i serà la principal meta d'aquesta administració municipal en els propers anys, va assegurar l’alcaldesa Elízabeth Morales García en lliurar a més de 10 mil famílies un paquet especial d'aliments de llarga conservació dins el programa "Comparteix la teva Sopar de Nadal".

Envoltada de nens, joves, adults grans, pares i mares de família, Elízabeth Morales García va encapçalar aquest esdeveniment al Passeig dels Llacs, on a més va atorgar múltiples suports materials i ortopèdics a la població vulnerable.

Com convidada especial d'aquest programa, la regidora va assegurar que durant el primer any al capdavant del Govern de Xalapa es privilegiar l'obra social i en la resta de l'administració seguirà vigent la política assistencial.

"Avui se'ls lliura a les famílies d'escassos recursos econòmics un paquet de productes perquè siguin part del seu sopar de Nadal, però també com un signe d'amistat afecte, comprensió i de suport mutu que serveixi per ratificar el compromís de seguir treballant junts per Xalapa ".

A més del lliurament massiva d'aquest tipus de suports, els milers d'assistents van gaudir de música en viu, pinyates, aguinaldos i ponx calent, situació que ratifica el compromís de l'Ajuntament per seguir dotant d'espais segurs amb activitats artístiques i recreatives als habitants de la capital, va dir la primer edil durant la seva intervenció.

"Seguim amb la suma d'esforços per estar del costat de la gent, de la qual menys té i de la que més necessita, perquè tots conformem una millor Xalapa i en l'Ajuntament volem que espais com Los Lagos, es vegin així com avui, plens de gent de convivència familiar per fer una bona Xalapa, segura i productiva per a les famílies ", ha assenyalat.

Amb aquest lliurament assistencial, mares solteres com Gessamí Chávez amb 4 fills poden gaudir d'un sopar de Nadal en companyia de la seva família i celebrar aquestes dates amb els seus éssers estimats, "és un bon suport per completar-se amb els aliments, ja que em faltaven algunes coses per preparar els plats típics del 24 de desembre a les meves parents ".

Igual que Gessamí, Pedro Ramírez Meza, pensionat des de fa anys tindrà aliments per al sopar de nit bona i els dies posteriors, "sabem que l'alcaldessa Elizabeth Morales García sempre ha ajudat molt a la gent, estem molt agraïts, jo sóc pensionat i guanyo 2.800 pesos al mes no em arribava per tenir un bon sopar, per això agraeixo aquest lliurament de suports que em permetrà seure a la taula juntament amb la meva dona i els meus fills ".

No hay comentarios: